Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:

Har du glemt dit kodeord?

Julekoncert i Torslunde kirke tirsdag den 10. december kl. 19.00 med CATPACK

Julejazz fra "The American Songbook" med jazzorkestret CATPACK der synger og spiller kendte juleevergreens som: White Christmas, When you wish upon a star, The Christmas Song mfl. Sange fra Nat King Cole, Frank Sinatra og Tony Bennets repertoire. Folk kan synge med på nogle af sangene fra sangblad. Der er gratis adgang. Dørene åbnes kl. 18.30. Der er mulighed for at købe vin/øl/vand før koncerten i våbenhuset.

CatPack er:

Lasse Rømer: trompet og sang,

Lars Grangaard: tenorsax,

Tue Bjerborg: guitar,

Ole Matthiessen: piano

Rune Fog-Nielsen: bas.

Nytårskoncert i Torslunde kirke søndag den 12. januar kl. 14.00 med Dorthe Elsebeth Larsen og Lars Frost

Operasanger Dorthe Elsebet Larsen og "Den syngende sygeplejerske" Lars Frost Glad underholdning – lettere opera, operette, musicals og danske sange. Der er gratis adgang.

Sangaften/foredrag i Torslunde kirke tirsdag den 10. marts kl. 19.30 med Peter AG

Billetsalget er skudt igang til populær
Sangaften/foredrag i Torslunde kirke tirsdag den 10. marts kl. 19.30 med Peter A.G.
der vælger sine favoritsange fra salmebogen og højskolesangbogen. Han fortæller om sangene, sin tro og sit liv og så synger vi sammen. Kirkens organist akkompagnerer på klaver og orgel til fællessangen.
Der er 100 billetter á 125,-kr stk. til salg på:

Det er først til mølle, så hvis du vil være sikker på at komme med så køb din billet nu.
Der vil være en pause i midten og mulighed for at købe drikkevarer.
Dørene åbnes kl. 18.30. HUSK Billetter der vil blive scannet.
Peter A. G. Nielsen er sanger og sangskriver. Gennem 30 år frontfigur i rockgruppen GNAGS.

Læs mere om Peter AG på:
www.facebook.com/peteragdk
www.peterag.dk

Forårskoncert i Torslunde kirke lørdag den 9 maj kl. 15.00 med Ezaki/Dragsted Duo

Klassiske perler fra dansk-japanske violinist Bettina Ezaki og pianist Laurids Dragsted.

Denne dag vil der være musik af blandt andre: Brahms, Ravel, Chopin, Schubert, Bach.

Ung talentfuld duo med mange musikalske landvindinger i bagagen. Uddannet ved Det Kongelige danske Musikkonservatorium og turnevirksomhed med: Copenhagen Phil, Odense Symfoniorkester, Caroline Henderson, Rasmus Seebach, Hanne Boel, Poul Krebs, Rod Stewart og mange andre. Der er gratis adgang.