Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:

Har du glemt dit kodeord?

Nytårskoncert i Torslunde kirke med PAPAYA lørdag den 9. januar kl. 14.00

Vi er Papaya - et dansk kor, der synger sydafrikanske sange! Med sprudlende energi og musikalsk intensitet formidler Papaya alt fra drillende bryllupssange og zulu-krigssange til historien om et Sydafrika, der igennem generationer har fundet mod, styrke og fællesskab gennem musikken. Der er gratis adgang.

Koncert med TRIO TILO i Torslunde kirke lørdag den 6. marts kl. 14.00 i år 2021

Trio Tilo: Tre piger, alle profesionelle musikere, sangere og organister. Laura Richter, Amalie Hersnack Grunnet, Anna Johanne Jensen. Pigerne startede deres musikalske løbebane med at synge i bla. Landskoret (Danmarks elitekor) og Danmarks Radios Pigekor og siden fortsat samarbejdet. Trio Tilo giver en vokal oplevelse der både med gamle velkendte sange og med nyere vokale indslag på en meget fin og indlevende måde favner tonen i hele den danske sangskat. Derudover byder koncerten på enkelte udenlandske stykker og vokale indslag helt uden ord, som med Anna Jensen, Laura Richter og Amalie Hersnack Grunnet´s stemmer forvandler sig til en musikalsk oplevelse, hvor man ikke et sekund savner akkompagnement fra instrumenter.  Der er gratis adgang.

Forårskoncert i Torslunde kirke tirsdag den 4 maj kl. 19.00 år 2021 med Ezaki/Dragsted Duo

Klassiske perler fra dansk-japanske violinist Bettina Ezaki og pianist Laurids Dragsted.

Denne dag vil der være musik af blandt andre: Brahms, Ravel, Chopin, Schubert, Bach.

Ung talentfuld duo med mange musikalske landvindinger i bagagen. Uddannet ved Det Kongelige danske Musikkonservatorium og turnevirksomhed med: Copenhagen Phil, Odense Symfoniorkester, Caroline Henderson, Rasmus Seebach, Hanne Boel, Poul Krebs, Rod Stewart og mange andre. Der er gratis adgang.