Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:

Har du glemt dit kodeord?

Forårskoncert i Torslunde kirke lørdag den 9 maj kl. 15.00 med Ezaki/Dragsted Duo

Klassiske perler fra dansk-japanske violinist Bettina Ezaki og pianist Laurids Dragsted.

Denne dag vil der være musik af blandt andre: Brahms, Ravel, Chopin, Schubert, Bach.

Ung talentfuld duo med mange musikalske landvindinger i bagagen. Uddannet ved Det Kongelige danske Musikkonservatorium og turnevirksomhed med: Copenhagen Phil, Odense Symfoniorkester, Caroline Henderson, Rasmus Seebach, Hanne Boel, Poul Krebs, Rod Stewart og mange andre. Der er gratis adgang.

Koncert i Torslunde kirke lørdag den 19. september kl. 14.00 med Søvilla Jazzband

Søvilla Jazzband består af Jazzmusikere, som alle er kendte fra den danske jazzscene. I denne kombination er det i et godt mix af Dixie, Swing, Jive, Blues, Funky NO, med hovedvægten på New Orleans Jazz.
Søvilla Jazzband er på kort tid blevet et kendt orkester på mange spillesteder, også uden for de traditionelle jazzspillesteder, og ikke ”kun” for jazzkendere, men for et bredt publikum, som elsker musik.
Søvilla Jazzband består af Lars Grangaard, saxofon, klarinet og sang. Morten Hertz, trombone og sang. Marko Martinovic, piano. Lars M. Nielsen, kontrabas, elbas. Henrik Holst Hansen, trommer.
Søvilla Jazzband leverer et bredt repertoire og altid med et stort musikalsk overskud og udadvendt engagement. Kom og syng med Søvilla Jazzband denne dag i Torslunde kirke hvor der vil være et sanghæfte til publikum så alle kan synge med.