Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:

Har du glemt dit kodeord?

"Lune" Carlsen i Torslunde kirke med Kim Larsen memorial koncert tirsdag den 29. oktober kl. 19.00

Koncert i Torslunde kirke med Danmarks nok bedste Kim Larsen kopi. Med en stemme, udseende og gestikuleren rammer "Lune" Carlsen Kim Larsens fans, som var det mesteren selv, der optrådte. Jan "Lune" Carlsen dykker ned i Kim Larsens og Gasolins kæmpemæssige skattekiste og hiver hits op til alle små som store. Sammen med sin tro musikalske legekammerat Søren Sebber Larsen er "Lune" Carlsen klar til at skabe en fest af en koncert i Torslunde kirke.

Billetter á 100,-kr kan købes på https://billetto.dk/e/lune-carlsen-koncert-med-kim-larsen-memorial-program-i-torslunde-kirke-billetter-378605

Julekoncert i Torslunde kirke tirsdag den 10. december kl. 19.00 med CATPACK

Julejazz fra "The American Songbook" med jazzorkestret CATPACK der synger og spiller kendte juleevergreens som: White Christmas, When you wish upon a star, The Christmas Song mfl. Sange fra Nat King Cole, Frank Sinatra og Tony Bennets repertoire. Folk kan synge med på nogle af sangene fra sangblad. Der er gratis adgang.

CatPack er:

Lasse Rømer: trompet og sang,

Lars Grangaard: tenorsax,

Tue Bjerborg: guitar,

Ole Matthiessen: piano

Rune Fog-Nielsen: bas.

Nytårskoncert i Torslunde kirke søndag den 12. januar kl. 14.00 med Dorthe Elsebeth Larsen og Lars Frost

Operasanger Dorthe Elsebet Larsen og "Den syngende sygeplejerske" Lars Frost Glad underholdning – lettere opera, operette, musicals og danske sange. Der er gratis adgang.

Forårskoncert i Torslunde kirke lørdag den 9 maj kl. 15.00 med Ezaki/Dragsted Duo

Klassiske perler fra dansk-japanske violinist Bettina Ezaki og pianist Laurids Dragsted. Ung talentfuld duo med mange musikalske landvindinger i bagagen. Uddannet ved Det Kongelige danske Musikkonservatorium og turnevirksomhed med bla. Caroline Henderson, Rasmus Seebach, Hanne Boel, Poul Krebs, Rod Stewart, Copenhagen Phil, Odense Symfoniorkester. Denne dag vil der være musik af blandt andre: Brahms, Ravel, Chopin, Schubert, Bach. Der er gratis adgang.