Indtast dit brugernavn og kodeord her for at logge ind på websitet:

Har du glemt dit kodeord?

Koncert med TRIO TILO i Torslunde kirke lørdag den 6. marts kl. 14.00

Trio Tilo: Tre piger, alle profesionelle musikere, sangere og organister. Laura Richter, Amalie Hersnack Grunnet, Anna Johanne Jensen. Pigerne startede deres musikalske løbebane med at synge i bla. Landskoret (Danmarks elitekor) og Danmarks Radios Pigekor og siden fortsat samarbejdet. Trio Tilo giver en vokal oplevelse der både med gamle velkendte sange og med nyere vokale indslag på en meget fin og indlevende måde favner tonen i hele den danske sangskat. Derudover byder koncerten på enkelte udenlandske stykker og vokale indslag helt uden ord, som med Anna Jensen, Laura Richter og Amalie Hersnack Grunnet´s stemmer forvandler sig til en musikalsk oplevelse, hvor man ikke et sekund savner akkompagnement fra instrumenter.  Der er gratis adgang.

Forårskoncert i Torslunde kirke tirsdag den 4 maj kl. 19.00 med Ezaki/Dragsted Duo

Klassiske perler fra dansk-japanske violinist Bettina Ezaki og pianist Laurids Dragsted.

Denne dag vil der være musik af blandt andre: Brahms, Ravel, Chopin, Schubert, Bach.

Ung talentfuld duo med mange musikalske landvindinger i bagagen. Uddannet ved Det Kongelige danske Musikkonservatorium og turnevirksomhed med: Copenhagen Phil, Odense Symfoniorkester, Caroline Henderson, Rasmus Seebach, Hanne Boel, Poul Krebs, Rod Stewart og mange andre. Der er gratis adgang.

COHEN I KIRKEN koncert i Torslunde kirke tirsdag den 9. november kl. 19.00

Cohen i kirken Store sange og prægtig poesi. Oplev en koncert med sange af Leonard Cohen og et besøg i digterens univers med Karsten Holm & Cohen Trioen. Koncertfortællingen ”Cohen i kirken” tager fat på en række af Leonard Cohens største sange og sætter dem ind i en ramme af mesterens poesi og historie. Fra start til slut er Leonard Cohen manden bag alle ordene – både i sangene og i fortællingerne imellem sangene. Nye fortolkninger Musikalsk fokuserer ”Cohen i kirken” på at fortolke Cohens sange. Kvartetten, der består af akustiske og elektriske guitarer, bas, violin og masser af vokal, har skabt egne originale arrangementer og givet sangene nye farver og udtryk. Bag ”Cohen i kirken” Orkestret bag koncertfortællingen er sangeren og guitaristen Karsten Holm, bassisten Bjørn ”Bønne” Petersen, guitaristen Martin Blom og violinisten Knud Erik ”Fuddi” Steengaard. Fire særdeles rutinerede musikere med base i Aarhus-området og med årtiers baggrund i byens musikmiljø. De fire musikere har turneret med ”Cohen i kirken” siden januar 2017 og har i efteråret 2017 udgivet cd’en ”Back on Boogie Street” med de 15 sange fra koncertfortællingen.